Nu har 11 ud af 12 partier sat navn på deres sundhedsordfører
Venstre har netop meddelt, at Christoffer Aagaard Melson bliver partiets nye sundhedsordfører.

Nu har 11 ud af 12 partier sat navn på deres sundhedsordfører Venstre er det seneste parti i rækken til at konstituere sig. Det betyder, at Dansk Folkeparti nu er det eneste parti i Folketinget, der mangler at finde sin kommende sundhedsordfører.

Venstre har valgt Christoffer Aagaard Melson som partiets nye sundheds- og beskæftigelsesordfører. Han overtager efter Martin Geertsen, som ikke er blevet genvalgt. Det skriver partiet på sin hjemmeside. Hos SF har man også for nyligt offentliggjort fordelingen af ordførerskaberne. Her fortsætter Kirsten Normann som sundhedsordfører, og hun er samtidig valgt som partiets gruppenæstformand. Ligeledes skriver De Radikale i en pressemeddelelse, at partiets nye sundhedsordfører bliver Lotte Rod. Hun overtager fra Stinus Lindgreen, der ikke blev genvalgt.  Også Socialdemokratiet har konstitueret...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind