Danmarks nye flertalsregering vil vaske tavlen ren på sundhedsområdet
Kredit: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Danmarks nye flertalsregering vil vaske tavlen ren på sundhedsområdet Der er grundlæggende forandringer på vej på sundhedsområdet, men formentlig først et godt stykke inde i 2024. Det fremgår af det regeringsgrundlag, som Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne præsenterede onsdag. Aftalen indeholder også konkret finansiering til psykiatrien og akutområdet.

Skal regionerne nedlægges? Hvordan vil regeringen løse den store rekrutteringskrise i sundhedsvæsenet? Og hvad stiller vi op med den voksende ældrebyrde? Luk regionerne, lad dem leve. Her skal samarbejdets styrke nu vise sig. I stedet for et lunkent kompromis har vi besluttet at se på det hele med friske øjne, for det er der brug for Lars Løkke Rasmussen, formand, Moderaterne Udfordringerne tårner sig op på sundhedsområdet, der var et af valgkampens helt store temaer. Derfor var forventningerne til indholdet...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind