Stikpillen: Når tiden ikke slår til Mange af os, der var en del af planlægningen og udførelsen af coronaindsatsen i de første måneder, oplevede en særlig glæde ved arbejdet, idet mange forstyrrende elementer var prioriteret bort. Fejlagtigt blev det forklaret med hjemsendelsen af djøf’ere og administratorer. Jeg mener, at forklaringen lå i, at de mange mindre væsentlige og i mange sammenhænge ligegyldige opgaver blev parkeret og glemt for en stund, skriver Mads Koch Hansen.

De sidste 16 måneder har stået i coronaens tegn, og sundhedsvæsenet, dets ansatte og ledere har været på en særlig opgave. I starten var der nærmest undtagelsestilstand med suspendering af patientrettigheder og nedprioritering af en lang række opgaver i dagligdagen. Der blev taget politisk og ledelsesmæssig stilling til, hvad der var vigtigt, og hvad der kunne vente. Mange af os, der var en del af planlægningen og udførelsen af coronaindsatsen i de første måneder, oplevede en særlig glæde ved arbejdet,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind