Foto: Susanne Larsen, Aarhus Universitetshospital

En overlæges første dag på nyåbnet akutafdeling i Skejby I går, tirsdag åbnede den nye akutblok på Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor nye arbejdsgange og systemer skulle afprøves i praksis for første gang. Overlæge Nikolaj Raaber var ansvarshavende akutlæge i dagvagten. Læs her, hvordan dagen forløb.

5.30: Jeg står op noget tidligere, end jeg plejer, for jeg skal være i Skejby kl. 7. Jeg arbejdede førhen ved det gamle kommunehospital på Nørrebrogade. Nu har jeg ti km ud til den nye akutafdeling. Jeg spiser en skål müsli, som jeg plejer, og så cykler jeg afsted. Jeg kender ruten ud til Skejby, da jeg flere gange har været her til møder og rundvisninger. Vi har jo været forberedte på at skulle herud, så vi har holdt traumeøvelser...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement