Fire ud af fem læger i Risskovs voksenpsykiatri føler sig etisk belastet Vagtarbejdet i voksenpsykiatrien i Riiskov er af en sådan karakter, at 31 ud af 38 læger føler sig etisk belastet af det, viser intern undersøgelse. »Undersøgelsen viser tydeligt, hvor der er behov for at gøre en indsats,« siger lægefaglig direktør.

Det er hårdt at have vagten i voksenpsykiatrien på Aarhus Universitetshospital, Risskov. 31 ud af de 38 læger, der indgår i vagtarbejdet i voksenpsykiatrien på Risskov, svarer således i en intern undersøgelse, at vagtarbejdet i nogen eller høj grad er etisk belastende. Det svarer til 81 pct. af medarbejdergruppen eller godt fire ud af fem. Endnu tre medarbejdere – eller otte pct. – svarer, at de i mindre grad føler sig etisk belastede, mens de resterende tre medarbejdere svarer enten »hverken /...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind