Lang forberedelsestid og mange ansøgninger betyder, at behandlingsvejledninger nedprioriteres Jørgen Schøler Kristensen blev i slutningen af september genudpeget som formand for Medicinrådet for en ny treårig periode. Han ønsker sig mere tid til arbejdet med behandlingsvejledninger, men lange forberedelsestider til anbefalinger gør det svært for rådsmedlemmerne at følge med.

Det var godt nyt for Jørgen Schøler Kristensen, da Stephanie Lose og co. i Danske Regioners bestyrelse i slutningen af september besluttede, at den 66-årige lægefaglige direktør på Aarhus Universitetshospital skal fortsætte som formand i Medicinrådet. På et personligt plan giver det mening for mig at arbejde sammen med de dygtige fagudvalg og løse opgaven med prioritering i sundhedsvæsenet Jørgen Schøler Kristensen, formand, Medicinrådet Dermed skal han også i de kommende tre år være med til at veje fordele og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind