Foto: Steen Brogaard

Psykiatriordførere ser frem til at diskutere langsigtet plan for psykiatrien 10-årsplanen for psykiatrien må ikke blive endnu en politisk plan uden effekt, mener tre psykiatriordførere. De ønsker en plan med konkrete målsætninger, og her er Sundhedsstyrelsens faglige oplæg et godt udgangspunkt for de kommende politiske drøftelser.

Beskeden til politikerne er klokkeklar i Sundhedsstyrelsens faglige oplæg til en 10-årsplan for psykiatrien, der blev offentliggjort i sidste uge. Psykiatrien trænger til et gennemgribende fagligt løft af indsatsen på tværs af sektorer. Oplægget peger på de rigtige steder med mere sammenhæng, fokus på børn og unge og en mere forebyggende indsats og på de mest syge borgere Peder Hvelplund, psykiatriordfører, Enhedslisten Fra politisk hold har man gennem de seneste årtier flere gange forsøgt at rette op på psykiatriens mange...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind