Enighed fra højre til venstre: Lad os nu komme i gang og få en tidsplan for psykiatriplanen Flere af Folketingets psykiatriordførere kritiserer sundhedsministeren for, at det stadig trækker ud med forhandlingerne om en 10-årsplan for psykiatrien, og at regeringen ikke har sat en frist for, hvornår forhandlingerne skal være færdige.

Nu er det efterhånden tre år siden, at Socialdemokratiet i det såkaldte forståelsespapir sammen med sit parlamentariske grundlag Radikale Venstre, SF og Enhedslisten i midten af juni 2019 gav hinanden håndslag på, at der i indeværende regeringsperiode skulle inviteres til forhandlinger om en 10-årsplan for psykiatrien. Hvis jeg var patient, pårørende eller ansat i psykiatrien, ville jeg være dybt skuffet over, at der ikke sker noget Jane Heitmann, psykiatriordfører, Venstre Ifølge forståelsespapiret skulle planen indeholde forpligtende mål om bl.a. at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind