»Hvis jeg troede, at en anden kunne gøre det lige så godt som mig, så ville jeg ikke stille op«

»Hvis jeg troede, at en anden kunne gøre det lige så godt som mig, så ville jeg ikke stille op« Der er et stort uudnyttet potentiale i Overlægeforeningen, når det kommer til informationsstrømme, både internt og i mediebilledet. Det vil Lisbeth Lintz ændre på, og derfor stiller hun op som formand for Overlægeforeningen.

Man bør altid overveje, hvem man gerne vil have ind i sin fagforenings bestyrelse, og hvem man vil have som formand for bestyrelsen, mener overlæge Lisbeth Lintz. Det spørgsmål har hun tænkt over, og hun er kommet frem til, at hun er den rette person til at være formand for Overlægeforeningen. Derfor går hun benhårdt […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement