Tværsektoriel udviklingskonsulent skal få sundhedshus på skinner

Tværsektoriel udviklingskonsulent skal få sundhedshus på skinner Fredericia Kommune og Region Syddanmark har ansat en tværsektoriel udviklingskonsulent, der skal sørge for, at kommunens sundhedshus bliver et reelt samarbejde og ikke blot et bofællesskab.

Anette Filtenborg begynder i Fredericia Kommune 1. marts som udviklingskonsulent, hvor hun får som sin fremmeste opgave at få det tværsektorielle samarbejde mellem kommunen og Region Syddanmark til at glide. Den nye type stilling er halvt finansieret af kommunen, halvt finansieret af regionen, og Anette Filtenborg skal arbejde i det fysiske symbol på det tværsektorielle samarbejde ved Lillebælt: Det nybyggede Fredericia Sundhedshus. Frygten i Fredericia er nemlig, at når alt lige fra praktiserende læger og sundhedsplejersker til fysioterapeuter og psykologer...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind