Folketingets Sundhedsudvalg har tirsdag eftermiddag indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) (bill.) i samråd i den sag, hvor DR har afsløret, at de maksimale ventetider for kræftbehandling er blevet overskredet hundredvis af gange på Aarhus Universitetshospital de seneste år.

Sundhedsministeren i samråd om overskridelse af kræftbehandlingstider Sophie Løhde skal svare på spørgsmål om overskridelser af ventetider i kræftbehandlingen i Folketingets sundhedsudvalg.

De maksimale ventetider for kræftbehandling er alene på tarmkræftområdet på Aarhus Universitetshospital blevet overskredet flere end 300 gange de senere år, har Danmarks Radios afdækning af området vist. Efterfølgende er det kommet frem, at ingen regioner har indberettet overtrædelser af ventetider på kræftområdet til Sundhedsstyrelsen, når patienterne selv har accepteret at måtte vente for længe. Nu har sundhedsordfører for SF Kirsten Normann Andersen sammen med de Konservatives sundhedsordfører Per Larsen kaldt ministeren i samråd for at få svar på, hvad...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement