Claus Brøckner Nielsen

Silkeborgsagen: Hospitalsenhed Midts ledelse vil i dialog med almen praksis Det dur ikke, at der kan opstå tvivl om, hvornår praktiserende læger kan henvise til lavdosis-CT-scanning i Diagnostisk Center, Silkeborg. Ledelsen vil nu skabe klarhed sammen med praksislægerne, siger lægefaglig direktør.

»Det handler ikke om, at lavdosis-CT-scanning er bedre end røntgen – det er alle enige om. Det handler om, hvad den kan bruges til. Det er vi i dialog med almen praksis om«. Sådan siger lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen, Hospitalsenhed Midt, som bl.a. omfatter Diagnostisk Center i Silkeborg. Her fratrådte den mangeårige leder Ulrich Fredberg under stor mediebevågenhed for nylig efter kritik af, at lavdosis-CT-scanning blev brugt som led i udredning af lungekræft i modstrid med Sundhedsstyrelsens retningslinjer –...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind