Så skete det endelig: Mette Frederiksen udskriver folketingsvalg 
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Så skete det endelig: Mette Frederiksen udskriver folketingsvalg  Dagen inden Radikale Venstre ville have væltet regeringen, har statsminister Mette Frederiksen trykket på valgknappen, og danskerne skal bevæge sig mod stemmeboksene 1. november. Voksende ventelister og ressourcebrug bør være i fokus i valgkampen, mener Lægeforeningen.

Vi har ventet i spænding, og i dag blev dagen. Statsminister Mette Frederiksen har ved et pressemøde på Marienborg udskrevet valg til Folketinget. Det bliver 1. november, at danskerne skal ned og sætte det vigtige kryds. På pressemødet kunne Mette Frederiksen fortælle, at Socialdemokratiet håber at kunne danne en bred regering over midten.  »I Socialdemokratiet går vi til valg på socialdemokratisk politik, som I kender os. Men vi er klar til både kompromiser og til samarbejde. For i de svære...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind