Folketingsvalg 2022: Dagens Medicin har spurgt læserne

Folketingsvalg 2022: Dagens Medicin har spurgt læserne Med folketingsvalget lige for døren har Dagens Medicin spurgt læserne, hvad der er vigtigst for dem, de kommende folketingspolitikere prioriterer. Hvis Christiansborg læser med, kan de blive klogere på nogle af de løsninger på sundhedsvæsenets krise, der bliver diskuteret allermest.

Rekruttering og fastholdelse Rekruttering og fastholdelse er klart det område, som Dagens Medicins læsere mener, at folketingspolitikerne bør prioritere højest i sundhedsvæsenet. Men hvad mener læserne, der kan gøres ved de store rekrutteringsproblemer? Flere læsere kommer med deres bud: »Fjern unødig dokumentation og styrk pleje og sekretærhjælp, så læger kan koncentrere sig om kerneopgaver.« »Fokus på prioritering. Opgør med mange unødvendige behandlinger.« »Der er sket for meget opgaveglidning, som bør “glide nedad” igen!« »Gentænkning/optimering af kliniske processer og organisering.« De...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind