Region Midtjylland vil oprette særligt lægetilbud i Skanderborg
Landsbyen Sølund ved Skanderborg er en boform og et aktivitetstilbud for mennesker med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau. Her er et billede fra en klovnefest i Sølund.

Region Midtjylland vil oprette særligt lægetilbud i Skanderborg Manglende interesse fra landets praktiserende læger får nu Region Midtjylland til at anmode Sundhedsministeriet om lov til at oprette en regionsklinik på botilbuddet Sølund. Det skal sikre 216 borgere med et nedsat funktionsniveau et skræddersyet og fast lægetilbud.

I Skanderborg Kommune er der ikke mangel på praktiserende læger, og generelt betragter Region Midtjylland lægedækningen i kommunen som god. Det samme kan man dog ikke sige om bostedet Landsbyen Sølund, hvor det ikke har været muligt at rekruttere en praktiserende læge, efter den nuværende læge opsagde sin stilling 1. januar 2018 – til trods for, at stillingen både har været annonceret og genannonceret. Derfor har Region Midtjylland nu besluttet at tage sagen i egen hånd og sende en ansøgning...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind