Pukkelafvikling: Ingen take the money and run-projekter, tak Patienterne skal have den samme kvalitet i behandlingen, uanset om de havner i ventelisteprojekter på de offentlige hospitaler, eller om de havner på privathospitaler betalt af det offentlige, skriver otte medlemmer af Dansk Ortopædkirurgisk Selskab.

Dette debatindlæg er skrevet af Torben Bæk Hansen, formand, Michael Mørk Petersen, næstformand Bo Sanderhoff Olsen, afgående formand, Kristoffer Weisskirchner Barfod, formand for Videnskabeligt udvalg, Frank Damborg, formand for Kvalitetsudvalget, Andreas Balslev-Clausen, formand for Uddannelsesudvalget, Jeppe Vejlgaard Rasmussen, kasserer, og Jan Duedal Rölfing, redaktør, alle medlemmer af Dansk Ortopædisk Selskab. Ifølge Sundhedsministeriet står vi med en pukkel på 100.000 udskudte operationer efter COVID og sygeplejerskestrejken. Det er indlysende for enhver, at man ikke bare afvikler denne pukkel med den normale...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind