SF's psykiatriordfører Trine Schøning Torp har stillet et spørgsmål til ældre- og sundhedsminister Ellen Trane Nørby om, hvad hun vil gøre ved psykiatermanglen.

Psykiatermangel udløser spørgsmål til ministeren Dagens Medicins artikler om landets speciallægemangel i psykiatri får nu SF til at bede ældre- og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) om at redegøre for, hvordan regeringen vil komme den til livs.

Manglen på 100 psykiatere, som Dagens Medicin belyste i sidste uge, får nu SF’s psykiatriordfører Trine Schøning Torp til at stille spørgsmål til ældre- og sundhedsminister Ellen Trane Nørby. »Jeg har spurgt ministeren om, hvilke konkrete tiltag regeringen påtænker – både på kort og lang sigt – for at komme den fortsatte mangel på speciallæger i psykiatrien til livs, når man ved, at der i dag mangler mindst 100 psykiatere,« skriver Trine Schøning Torp i en mail, hvoraf det fremgår, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind