Her er de 43 initiativer i regeringens plan for psykiatrien Børn og unge med psykiske problemer er i fokus i ny handlingsplan fra regeringen, der med 43 initiativer og 2,1 mia. kr. over fire år vil sikre, at den psykiatriske behandling i Danmark kan stå mål med udfordringerne.

Regeringen vil med 43 initiativer sætte en ny retning for den psykiatriske behandling i det danske sundhedsvæsen. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har på et pressemøde i dag fremlagt en handlingsplan for psykiatrien, der især fokuserer på at gribe tidligere ind over for unge, der har psykiske problemer. Handlingsplanen sætter fokus på seks indsatsområder, der udover tidlige indsatser, også drejer sig om  bedre anvendelse af personale og ressourcerne i psykiatrien, højere kvalitet i behandlingen til de allermest syge patienter i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind