Lise Høyer
»Vi synes, det var et godt signal at sende til regionen. Vi har løst den del af implementeringsopgaven, som vi har ansvar for, og vi er klar. Derfor har vi været tidligt ude, for når vi nu har fået denne opgave, kan vi lige så godt komme igang. Vi har hele tiden passet vore kronikerpatienter, og vi mener, at vi er fagligt klædt på til opgaven,« siger Lise Høyer, formand for PLO Midtjylland.

Praktiserende læger i Midtjylland melder sig klar til kronikere Kun 18 praksis i Midtjylland mangler at melde sig klar til at overtage ansvaret for flere KOL- og diabetes type 2-patienter, oplyser regional PLO-formand.

Med den nye overenskomst overtager landets praksislæger en stor del af ansvaret for behandling og opfølgning af KOL- og diabetes type 2-patienter. Inden landets praksisklinikker kan overtage de nye klinikker, skal de melde sig klar til opgaven for at »synliggøre de vilkår og forpligtelser, som er forbundet med anvendelse af programmet for diabetes type 2 og KOL,« som det fremgår af PLO’s hjemmeside. Det arbejde er gået hurtigt i Region Midtjylland, hvor alle på nær 18 praksis allerede i januar...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind