Ledende overlæge roser plan for udflytning af kronikeropgaver Det er positivt, at praktiserende læger får et større ansvar for patienter med diabetes type 2- og KOL-området, mener ledende overlæge på lungemedicinsk afdeling. Især er det vigtigt med fokus på spirometri.

Det har potentiale til at udvikle sig rigtig positivt, når de praktiserende læger i Region Midtjylland formentlig allerede i marts begynder at overtage behandlingsansvaret for flere KOL- og diabetes type 2-patienter fra sygehusene. Sådan lyder reaktionen fra Pernille Hauschildt, ledende overlæge på Lungemedicinsk Afdeling på Aarhus Universitetshospital, efter det står klart, at størstedelen af Midtjyllands praksislæger inden længe er klar til at overtage et større ansvar for de to patientgrupper. »Grundlæggende set tænker jeg, at det er en god ide,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind