Troels Krarup Hansen
Formand for Dansk Endokrinologisk Selskab, Troels Krarup Hansen, ser overordnet set positivt på overenskomsten for almen praksis.

De faglige selskaber: Øget fokus på kronikere i almen praksis er vigtigt Det er fornuftigt, at overenskomstaftalen på praksisområdet udflytter store dele af KOL- og diabetes-behandlingen til praksis, mener de faglige selskaber. Men almen praksis skal genoptage brugen af data og holde fokus på kvalitetssikring, lyder det fra endokrinologerne.

Overordnet set er det rigtig positivt, at fokus på diabetes og KOL bliver styrket med overenskomsten for almen praksis, mener de lægefaglige selskaber for endokrinologerne og lungemedicinerne. Men der skal gang i datadelingen mellem almen praksis og hospitalerne, og behandlingen af diabetespatienter skal strømlines mere i praksis, siger formand for Dansk Endokrinologisk Selskab, Troels Krarup Hansen. »Diabetes er en voksende sygdom, og derfor er der ingen tvivl om almen praksis’ voksende rolle på diabetesområdet. Samtidig er det en kompleks sygdom, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind