Merete Hædersdal
»Projektet vil kunne gøre en mærkbar forskel for forebyggelse, diagnosticering og behandling af hudkræft ved at samle den bedste ekspertise på tværs af landet og udbrede den nyeste viden til gavn for alle danske hudkræftpatienter,« siger Merete Hædersdal, overlæge på Bispebjerg Hospital og professor ved Københavns Universitet.

Nyt videncenter samler eksperter i hudkræft Offentlige og private institutioner går sammen om at etablere videncenter, der skal udvikle nye metoder til forebyggelse og behandling af hudkræft.

Privathospitalet Mølholm, Aalborg Universitet og Bispebjerg Hospital er gået sammen om at samle en række af landets dygtigste eksperter inden for hudsygdomme for at udvikle nye metoder til forebyggelse og behandling af hudkræft. De tre parter har i fællesskab samlet midler til at etablere et nyt videncenter for hudkræft, der får til huse i de eksisterende rammer i Aalborg, Vejle og København. Privathospitalet Mølholm donerer samlet 25 mio. kr. over fem år og stiller faciliteter og faglig ekspertise til rådighed gennem Klinik...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind