Eventyrlyst. Thilde Sangild Villemann har netop skrevet under på en lejeaftale. Hun overtager 410 kvadratmeter kontorlokaler på Poulsgade i Herning, som fra august i år skal danne ramme om hendes praksis.Foto: Jesper Balleby

Ny læge i almen praksis vil pessimismen til livs Praktiserende læge Thilde Sangild Villemann har købt to 0-ydernumre af Region Midtjylland og slår til august dørene op til sin praksis i Herning. Flere kolleger har advaret hende mod den store arbejdsbyrde, men det har ikke fået den unge læge til at miste modet – tværtimod. Pessimisme kommer man ingen steder med, lyder det.

»Der er mange, der har sagt til mig, at det er umuligt – at jeg kommer til at arbejde mig selv halvt ihjel. Jeg må indrømme, at jo flere gange jeg hører den slags, jo mere får jeg lyst og styrke til at vise, at jeg godt kan!« Thilde Sangild Villemann går rundt i de store kontorlokaler på Poulsgade i Herning, mens hun skiftevis taler og griner højt. Bortset fra de tre stole, hun har hentet op til lejligheden, er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement