Nordmænd advarer Nordsjællands ­Hospital: Gør ikke som os – det ender galt
Foto: privat

Nordmænd advarer Nordsjællands ­Hospital: Gør ikke som os – det ender galt I Region Hovedstaden mener man, at det er muligt at planlægge nyt hospital med en belægning på 90 pct. med henvisning til norske erfaringer. Men i Norge advarer de om at øge den planlagte belægning over 85 pct.

Opdatering: Dagens Medicin skrev, at Region hovedstaden »planlægger« nyt hospital med 90 pct belægning, men den højere belægning er en mulighed, regionen overvejer. Det er rettet i underrubrikken. På Sygehuset Østfold, omkring 75 kilometer syd for Oslo, har de konstant overbelægning på nogle afdelinger. Det fortæller Britt Fritzman, tillidsrepræsentant for lægerne på sygehuset. Hun er ikke i tvivl om, hvad årsagen er til den kaotiske situation på det nybyggede hospital: »Man besluttede, at vi skulle bygges med en planlagt belægning...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind