Medicinrådet godkender fem nye udvalgsformænd
»Det lykkedes os at nedsætte udvalg og finde formænd. Det er vigtigt, at der er et godt samarbejde mellem industrien, de lægevidenskabelige selskaber, regionerne og os. Vi har ingen interesse i at ødelægge nogens efteruddannelser eller genere nogen. Vi vil bare leve op til den politik vi har vedtaget, fordi det er vigtigt at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved habiliteten hos medlemmerne,« siger Jørgen Schøler Kristensen.Foto: Per Morten Abrahamsen

Medicinrådet godkender fem nye udvalgsformænd Indstillinger til 13 fagudvalg er gennemgået af Medicinrådet. Fem formænd er på plads og offentliggøres snart. Udfordringerne med nye regler, er ikke et problem, mener formand.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind