Sagsbehandlingstid er øretævernes holdeplads, og siden Medicinrådets stiftelse i 2017 har rådet været under mere eller mindre konstant kritik for ikke at leve op til de politisk bestemte grænser for sagsbehandlingstid.

Schøler er usikker på gevinsten bag anbefaling Ifølge en ny analyse kan faste ansøgningstidspunkter skabe op mod ni ugers ekstra sagsbehandlingstid i sekretariatet. Jørgen Schøler Kristensen, formand for Medicinrådet, holder igen med egne forventninger til forslaget.

Formand for Medicinrådet Jørgen Schøler Kristensen hilser konsulenthuset Implements analyse af Medicinrådet velkommen. Men der er skepsis at spore i hans refleksioner over en af analysens potentielt mest udbytterige forslag. Analysen er mundet ud i 16 anbefalinger, hvoraf forslaget om faste ansøgningstidspunkter ifølge konsulenthuset kan sikre sekretariatet op mod ni ugers tid til vurdering. Selvom Implement er tydelig om forslagets potentiale, er formanden usikker på, hvor udbytterigt den synkroniserede proces med faste ansøgningstidspunkter vil være i praksis. »Jeg vil sige...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement