Kæmpe studie af babyhjerter baner vej for ny viden om hjertefejl
»Vi har som hjertelæger selvfølgelig et stort fokus på det aspekt ved børnene. Vi har indsamlet viden om hjertelidelser, og vi skal bl.a. følge, hvordan ­lidelserne udvikler sig hos børnene, og hvilke andre sygdomme, hjertelidelserne er ­associeret med. Men vi kan i princippet undersøge alt med dette type studie«. Kasper Karmark Iversen, overlæge, Hjerteafdelingen, Herlev Hospital.Foto: Privat

Kæmpe studie af babyhjerter baner vej for ny viden om hjertefejl Verdens største studie af babyhjerter har ført en række nye fund med sig. Flere af børnene i studiet skal følges resten af livet, og projektet skal føre til bedre opsporing og ­behandling i fremtiden, siger lægerne bag forskningen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.