Fascineret af det fagligt udfordrende: Hjertelæge fra Rigshospitalet har fået EliteForsk-pris
»Det er arbejdet med mennesker generelt, som motiverer og engagerer mig. Det er i det tætte samarbejde med kollegerne i arbejdet for at kunne gøre en forskel for patienterne, at drivkraften ligger,« siger Emil Fosbøl, overlæge og ph.d., Rigshospitalet og nylig modtager af en af årets EliteForsk-priser.

Fascineret af det fagligt udfordrende: Hjertelæge fra Rigshospitalet har fået EliteForsk-pris Den 38-årige overlæge på Rigshospitalet Emil Fosbøl har for nyligt modtaget EliteForsk-prisen for sin forskningsindsats inden for bl.a. hjerteklapsygdomme. Dagens Medicin har talt med den ambitiøse hjertelæge og forsker.

Det er jagten på viden, som er overlæge Emil Fosbøls faglige brændstof. I en alder af 38 år er Emil Fosbøl overlæge og ph.d. og leder sammen med professor Lars Køber et forskningsafsnit og et hospitalsafsnit på Rigshospitalet. Derudover er han forfatter på flere end 50 videnskabelige artikler om hjerteklapsygdomme og mere end 240 forskningsartikler i alt. Og nu er Emil Fosbøl også én af årets fem modtagere af Uddannelses- og Forskningsministeriets prestigetunge EliteForsk-priser, som årligt gives til »fremragende yngre...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind