Imponerende data med ny behandling mod genstridig modermærkekræft
Foto: Novo Nordisk Fonden

Imponerende data med ny behandling mod genstridig modermærkekræft Forskere fra Nationalt Center for Cancer Immunterapi på Herlev Hospital har sammen med hollandske kollegaer fremlagt særdeles imponerende data med behandling med T-celleterapi til patienter med behandlingsgenstridig modermærkekræft.

Nye data fra et forsøg med T-celleterapi til patienter med modermærkekræft er opsigtsvækkende i en sådan grad, at resultaterne er blevet fremhævet som praksisændrende på den årlige kongres for European Society for Clinical Oncology (ESMO). Bag resultaterne står forskere fra Nationalt Center for Cancer Immunterapi (CCIT) på Herlev Hospital, som i samarbejde med kollegaer fra Holland har udført forsøgene. 168 patienter med modermærkekræft, hvoraf 86 pct. ikke havde reageret på behandling med immunterapi i form af en PD-1-hæmmer, blev randomiseret...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind