Thomas Høi-Hansen bliver ny direktør for Hjertecentret på Rigshospitalet. Han kommer fra en stilling som ledende overlæge på Afdeling for Hjertesygdomme, Herlev-Gentofte Hospital.

Hjertecentret på Rigshospitalet får ny direktør Efter sommerferien tiltræder Thomas Høi-Hansen som direktør for Hjertecentret på Rigshospitalet. Han kommer fra en stilling som ledende overlæge på Afdeling for Hjertesygdomme, Herlev og Gentofte Hospital.

Efter syv år i spidsen for Afdeling for Hjertesygdomme på Herlev og Gentofte Hospital er det blevet tid til et skifte for Thomas Høi-Hansen, der 15. august tiltræder som ny centerdirektør på Rigshospitalets Hjertecenter. Jobbet er ledigt, fordi den nuværende leder, Rasmus Møgelvang, skal være vicedirektør på Rigshospitalet. Med til sin nye stilling bringer Thomas Høi-Hansen masser af erfaring indenfor ledelse og kardiologi, og han glæder sig over at blive en del af holdet, som han mener har en særlig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind