Ny klinisk professor på Aarhus Universitet forsker i behandling af blodpropper i hjernen Overlæge Claus Ziegler Simonsen er ny klinisk professor på Aarhus Universitet. Han forsker i, hvordan akut behandling af blodpropper i hjernen kan forbedre patienternes mulighed for hurtig restitution. 

Claus Ziegler Simonsen er overlæge på Aarhus Universitetshospital, og nu indtager han også en stilling som klinisk professor på Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet. Han vil være med til at sikre, at endnu flere patienter får fjernet blodpropper i tide, så chancerne for en god restitution forbedres. Det skriver Health Kommunikation på Aarhus Universitet i en pressemeddelelse. Han forsker i behandling af blodpropper i hjernen, og hvordan en patient får bedst mulig behandling i den akutte fase. En hurtig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind