Forskning var altid drømmen
Foto: Kåre Viemose

Forskning var altid drømmen I den nye serie ‘Psykiatrien set indefra’ tager vi denne gang med Jesper Nørgaard Kjær ind i forskningens verden. Han arbejder i øjeblikket på at udvikle et redskab til at afdække selvskadende adfærd og ser forskning som nødvendig for bedre behandling og som en måde at holde sig ydmyg over for faget på.

Det var hverken et tilfælde eller for at pudse cv’et af, at Jesper Nørgaard Kjær allerede på bachelordelen af medicinstudiet blev involveret i forskning. Tværtimod. »Da jeg besluttede mig for at søge ind på medicinstudiet, var det bl.a., fordi jeg gerne ville forske. Jeg kom tidligt på korte udvekslingsophold om sommeren i både Frankrig og Tyskland. Begge steder lavede grundforskning. Det var meget langsommelige processer, der var meget langt fra patienterne, og dér lærte jeg, at det nok ikke lige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind