ESMO-resultater lover godt for behandling af kræft i livmoderen og æggestokkene
»Det er ret godt for vores patienter, hvis det viser sig, at de her resultater holder stik. Vi har for nuværende ikke meget at tilbyde dem, så det er et godt proof-of-concept, at en PARP-hæmmer i kombination med immunterapi kan øge deres chancer for at leve længere. Der er desuden et globalt fase 3-forsøg i gang, hvor denne type behandling bliver afprøvet efter samme princip,« siger overlæge på Onkologisk Klinik, Rigshospitalet, Mansoor Raza Mirza om nogle af de studier, der er blevet præsenteret på årets ESMO.

ESMO-resultater lover godt for behandling af kræft i livmoderen og æggestokkene Der har ikke været de helt store nyheder på dettes års ESMO-kongres, men overlæge Mansoor Raza Mirza fra Rigshospitalet har alligevel fundet mange meget interessante resultater, som tegner godt for kvinder med kræft i livmoderen og æggestokkene.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind