Databaseformænd: Styrk det tværsektorielle lungesamarbejde
Ifølge Dansk Register for Astma er der et vidensgab, der omfatter de astmapatienter, der behandles i almen praksis eller hos privatpraktiserende speciallæger. Det betyder, at man ikke har et retvisende billede af kvaliteten af astmabehandlingen i Danmark. Her er det en astmapatient, der instrueres i at inhalere metakolin for at måle lungernes respons. (arkivfoto)Foto: Jesper Balleby

Databaseformænd: Styrk det tværsektorielle lungesamarbejde Bedre sektorsamarbejde kan løfte behandlingen af store grupper af lungepatienter som KOL- og astmapatienter, mener formændene for henholdsvis lungecancer-, KOL- og astmaregistret.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.