Foreninger: Lægemiddelstyrelsen bør afvente nye guidelines for KOL- og astma-behandling For at undgå unødvendige medicinskift og forvirring hos patienterne opfordrer Apotekerforeningen og Astma-Allergi Danmark til, at Lægemiddelstyrelsen udskyder ændringer i medicintilskud for KOL- og astma-behandling, til de nye nationale og internationale guidelines ligger klar.

Det vil koste patienterne unødvendig forvirring og potentielt skadelige medicinskift, hvis Lægemiddelstyrelsen ændrer tilskud for KOL- og astma-midler på nuværende tidspunkt. Det mener Apotekerforeningen og patientforeningen Astma-Allergi Danmark, som har sendt høringsvar ind i forbindelsen med Lægemiddelstyrelsens bebudede revurdering af tilskud for KOL- og astma-området. Både nationalt og internationalt er der nye guidelines på vej for KOL-behandling, og indtil de ligger klar, bør Lægemiddelstyrelsen vente med at træffe en endelig afgørelse, mener de to foreninger. På grund af pris ønsker...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind