Børne- og ungdomspsykiaters nødråb giver ekko
»Vi skal blive ved med at stå sammen, som vi gør med det her hashtag. Vi skal være ærlige over for hinanden og ikke skyde skylden på andre sektorer eller faggrupper, når patienterne bliver svigtet. Vi skal holde op med at love noget, vi godt ved, vi ikke kan holde og ikke henvise til hjælp i kommunen, vi godt ved, kommunen ikke har ressourcer til. I stedet skal vi blive ved med at fortælle, at vi godt ved, hvad der ville være den rigtige indsats, men at politiske prioriteringer står i vejen,« siger Nina Tejs Jørring, forperson for BUP.Foto: Joachim Rode

Børne- og ungdomspsykiaters nødråb giver ekko Ressourcerne mangler i psykiatrien i forhold til at tilbyde unge og deres familier den hjælp, de har brug for. Det er ingen nyhed. Men en kronik fra en læge har den seneste tid på tværs af platforme samlet mange stemmer under hashtagget #DetErOgsåMig. Forperson for BUP bakker op og håber, at politikerne lytter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind