20.000 overlæger og yngre læger vil lave en ny fagforening
To til en. Formanden for Yngre Læger Helga Schultz og formanden for Overlægeforeningen Lisbeth Lintz vil samle de over 20.000 offentligt ansatte læger i en ny fagforening.

20.000 overlæger og yngre læger vil lave en ny fagforening Overlægeforeningen og Yngre Læger vil slå sig sammen til en stor og stærkere fagforening. Det lyder som en fornuftig ide, siger ny formand for Lægeforeningen.

Om to år kan en helt ny og langt større fagforening for alle offentligt ansatte læger blive en realitet. Overlægeforeningen og Yngre Læger bebuder en fusion af de to foreninger for at stå stærkere i overenskomstforhandlinger og for at få et langt bedre arbejdsmiljø for lægerne. »Presset stiger på sygehusene, og vores kerneydelser som fagforening er overenskomst og arbejdsmiljø, og derfor vil det give så meget mening at slå vores foreninger sammen, så vi kan stå stærkere til gavn for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind