FAS, YL og Lægeforeningens svarer utilfredse læger: Hver forening forhandler sin egen overenskomst I mandags opfordrede 759 læger i åbent brev i Dagens Medicin repræsentantskabet i FAS til at forkaste årets OK-aftale, fordi den efter kritikernes opfattelse er et brud på Lægeforeningens vedtægter. Her kan du læse det fælles svar fra de tre foreninger.

Kære Thorbjørn Hubeck-Graudal m.fl., tak for jeres brev, hvor I opfordrer til, at FAS/Overlægeforeningen trækker overenskomsten tilbage og opfordrer til, at Yngre Læger om nødvendigt indbringer sagen for voldgiftsretten. Endelig peger I på en mulig overtrædelse af Lægeforeningens vedtægter. Yngre Læger og Overlægeforeningen takker for jeres interesse i overenskomstforholdene for jer selv og jeres kolleger. Det tager vi alvorligt, og vi lytter altid gerne til jeres bekymringer. Det er vigtigt for os at slå fast, at Yngre Læger og Overlægeforeningen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind