»Der er samlet så meget viden og så mange dygtige mennesker under ét tag lige nu. Så jeg er kommet for at lade mig inspirere af gode løsninger og andre perspektiver på sundhed,« siger Mun Fung Kok (til venstre), der er kommet hele vejen fra Singapore for at være med.

VOXPOP: ‘Håb’ giver internationalt genklang på sundhedskonference i Bella Centeret På den internationale sundhedskonference ‘International Forum on Quality and Safety in Healthcare’ i Bella Center er programmet fyldt med taler og workshops om alt fra patientsikkerhed til bæredygtighed. Men hvilke oplæg har gjort størst indtryk på de fremmødte? Det har Dagens Medicin spurgt dem om.

Over 3.000 sundhedsprofiler fra hele verden mødes i disse dage til konferencen ‘International Forum on Quality and Safety in Healthcare’, der afholdes i Bella Centret, København. I løbet af konferencens tre dage fra 15.-17. maj bliver der diskuteret emner som patientsikkerhed, bæredygtighed og genopretning efter coronapandemien.  På programmet er blandt andre talere som Kedar Mate, direktør for Institute for Healtcare Improvement, Annemarie Zacho-Broe, Regionsdirektør i Region Sjælland og  Anna Cecilie Frellsen, administrerende direktør for Maternity Foundation.  Dagens Medicin er til...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement