Johan Ludvig Reventlow

Svar fra styrelse om tolkegebyr skaber flere spørgsmål Efter lang ventetid har Johan Ludvig Reventlow fået svar fra Styrelsen for Patiensikkerhed på sit bekymringsbrev om tolkegebyr. Men svaret skaber flere spørgsmål, end det opklarer, mener den praktiserende læge.

Efter fire måneder er Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) vendt tilbage på praktiserende læge Johan Ludvig Reventlows bekymringsbrev om tolkegebyr. Men svaret er mangelfuldt og skaber flere spørgsmål, end det svarer på, mener Johan Ludvig Reventlow. Styrelsen henviser i sit svar til det brev, Johan Ludvig Reventlow tidligere har fået fra Sundheds- og Ældreministeriet, hvoraf det ifølge styrelsen fremgår, at »sundhedslovens regler om informeret samtykke til behandling indebærer, at det er lægens ansvar at informere patienten om alle forhold, der er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind