Utilsigtede hændelser hober sig op på Rigets patologiafdeling
Man skal holde tungen lige i munden, når man som læge på patologiafdelingen håndterer kræftprøver, som denne. For et øjebliks uopmærksomhed kan f.eks. betyde, at prøven bliver forurenet af væv fra en anden patients prøve. Det kan føre til forkert konklusion og dermed også forkert behandling. Foto: Per Gudmann.Foto: Per Gudmann

Utilsigtede hændelser hober sig op på Rigets patologiafdeling Fejl på Rigshospitalets patologiafdeling - hvor prøver er forbyttet, sammenblandet eller bortkommet - har haft alvorlige konsekvenser for patienterne. Lægerne har forgæves forsøgt at få klinikledelse og centerledelse til at tage hånd om problemerne. Vi har styr på det, siger ledelsen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.