Usund kommunikation: Personer med diabetes og deres behandlere taler ikke nok om sociale medier
»De få blandt de interviewede behandlere, der faktisk spørger ind til brugen af de sociale medier, er også mere opmærksomme på, hvornår folk med diabetes bringer information fra sociale medier i spil i konsultationen, også selvom kilden ikke bliver nævnt direkte. Disse behandlere rapporterer også, at de ofte har samtaler om information fra sociale medier, og de opfordrer også personer med diabetes til at bruge de sociale medier, fordi de ser en værdi i det,« siger Emilie Mølholm Kjærulff og studiet, der er præsenteret på ADA.Foto: Steno Diabetes Center Copenhagen

Usund kommunikation: Personer med diabetes og deres behandlere taler ikke nok om sociale medier Selvom personer med både type 1- og type 2-diabetes søger informationer om deres sygdom på sociale medier, taler de som regel ikke med deres behandlere om det. De fleste behandlere spørger heller ikke ind til det, selvom det kan være en rigtig god idé.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind