Foto: Palle Peter Skov

Tidlig og ­struktureret indsats ­løfter kvaliteten Konsekvent brug af kvalitetsdata og tæt opfølgning af nydiagnosticerede patienter bidrager til, at klinik for gigt- og bindevævssygdomme på Silkeborg Sygehus er i top på diagnostik og behandling af patienter med leddegigt.

Tidlig indsats og et klart defineret forløbsprogram for nydiagnosticerede leddegigtpatienter samt konsekvent indberetning af kvalitetsdata til den kliniske database DANBIO er to væsentlige elementer bag, at klinik for gigt- og bindevævssygdomme på Diagnostisk Center på Silkeborg Sygehus igen i år placerer sig som landets bedste til behandling af patienter med gigtsygdomme. Klinikken i Silkeborg er en af landets største og var ifølge den seneste årsrapport fra DANBIO den reumatologiske afdeling i landet, som i 2018 tog imod flest nydiagnosticerede leddegigtpatienter....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind