Sådan finder vi de bedste til behandling af gigt Ranglisten over Danmarks bedste hospitaler til behandling af leddegigt og rygsøjlegigt er baseret på data fra kliniske kvalitetsdatabaser, og speciallæger i reumatologi har vægtet betydningen af kvalitetsindikatorerne.

Når Dagens Medicin ranglister Danmarks bedste hospitaler til reumatologisk behandling af leddegigt og rygsøjlegigt, er det udelukkende med udgangspunkt i data fra de kliniske kvalitetsdatabaser. Vurderingen af kvaliteten af behandlingen af børn og voksne med KOL og astma er således baseret på, i hvor høj grad hospitalerne opfylder de kvalitetsindikatorer, som indgår i den seneste årsrapport fra ’DANBIO – Landsdækkende klinisk kvalitetsdatabase for behandling af reumatologiske patienter’. Vi har bedt alle landets speciallæger hjælpe os med at vurdere, i hvor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind