Susanne Poulsen stopper som vicedirektør på Rigshospitalet
Vicedirektør Susanne Poulsen er nu fortid på direktørgangen på Rigshospitalet, men hun er klar til nye udfordringer, skriver hun på LinkedIn.

Susanne Poulsen stopper som vicedirektør på Rigshospitalet Efter otte år som vicedirektør på Rigshospitalet er Susanne Poulsen nu fortid på hospitalet, meddeler hun på LinkedIn.

»Sidste dag på Riget!« Sådan skriver Susanne Poulsen, vicedirektør på Rigshospitalet, i et LinkedIn-opslag, der blev offentliggjort for fem dage siden. Ifølge den afgående vicedirektør stopper hun, fordi Rigshospitalets nye direktør, Rasmus Møgelvang, ønsker nye kræfter i direktionen. »Rigshospitalets nye direktør ønsker nye kræfter i direktionen. Derfor skal jeg nu finde nye måder at bruge mine kompetencer og erfaringer på.« Jeg er stolt af de mange resultater, som jeg har opnået sammen med de mange dygtige og engagerede ledere, medarbejdere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind