Rasmus Møgelvang stiger helt til tops på Rigshospitalet
Rasmus Møgelvang bliver Rigshospitalets nye direktør.Foto: Rigshospitalet

Rasmus Møgelvang stiger helt til tops på Rigshospitalet ​​Region Hovedstaden henter sin nye direktør for Rigshospitalet fra egne rækker. Det er Rigshospitalets nu forhenværende vicedirektør, Rasmus Møgelvang, der er udnævnt som ny mand i spidsen for hospitalet.

Når det nye år begynder, er det den 47-årige hjertelæge og nuværende lægefaglige vicedirektør på Rigshospitalet, Rasmus Møgelvang, der sidder i hospitalets direktørstol, når nuværende direktør Per Christiansen takker af. Det skriver Rigshospitalet i en pressemeddelelse. Efter kun godt halvandet år som vicedirektør glæder Rasmus Møgelvang sig til at overtage direktør-stafetten, og målsætningen for hospitalets fremtidige retning er allerede klar. Det er hans mål at gøre Rigshospitalet til en slags ‘open source’ for sundhedsfaglig viden, der kan være med til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind