Sundheds­platformens program­direktør afviser Løhdes kritik
»Jeg er ikke en djøffer, der ikke lytter til, hvad de siger, men er tværtimod vant til at arbejde i team med klinikerne på operationsgangene. Vi kender allerede en del af problemerne og fejlene, som vi kunne rette i morgen, hvis vi sad 1.000 mennesker herude. Men det gør vi så ikke,« siger Gitte Fangel. — Foto: Region Hovedstaden

Sundheds­platformens program­direktør afviser Løhdes kritik Sundhedsplatformen skal styrke lægens dialog med patienter og pårørende ved at levere tidstro data, siger programdirektør Gitte Fangel som et modsvar til, at innovationsminister Sophie Løhde (V) har sat spørgsmålstegn ved systemets krav om, at læger selv skal skrive journalen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.