Kun 4 ud af 80 databaser får data fra Sundheds­platformen
Region Sjællands koncerndirektør Lars Onsberg Henriksen (t.v.) og Region Hovedstadens koncerndirektør Svend G. Hartling erkender problemer med Sundhedsplatformen i et notat.

Kun 4 ud af 80 databaser får data fra Sundheds­platformen Koncerndirektørerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland advarer nu via et notat, hospitalsdirektioner, databasernes fællessekretariatat (RKKP) og Databasernes fællessekretariat om, at de kliniske kvalitetsdatabaser ikke modtager relevante data fra det nye IT-system Sundhedsplatformen.

Kun fire ud af de ca. 80 kliniske kvalitetsdatabaser modtager pt relevante data fra det nye IT-system, Sundhedsplatformen, der er taget i brug på de fleste hospitaler i Region Hovedstaden. Det strider mod den forventning, som Region Sjælland og Region Hovedstaden havde om, at alle integrationer til eksterne systemer, som f.eks. de kliniske kvalitetsdatabaser, skulle fungere allerede før det første Go Live for knap et år siden. I et notat, der er distribueret ud til bl.a. hospitalernes direktioner, de sundhedsfaglige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind