Se, hvad de ansatte vil spørge AUH’s ledelse om ved dagens dialogmøde
Fællestillidsrepræsentant Gitte Anna Madsen (tv) og formand for Overlægerådet Niels Juul deltager begge i dag ved Aarhus Universitetshospitals dialogmøde "Ordet er frit - live".

Se, hvad de ansatte vil spørge AUH’s ledelse om ved dagens dialogmøde Spørgsmålene fra de ansatte stiller sig i kø, når ledelsen på Aarhus Universitetshospital i dag stiller op til dialogmøde med hospitalets stab.

Når ledelsen på Aarhus Universitetshospital i dag mødes med de ansatte i personalekantinen, bliver de mødt af en mur af spørgsmål. Hvem tager flytteregningen, hvordan sikrer ledelsen hospitalets fremtid og hvornår hoppede kæden overhovedet af bliver nogle af det bekymringer, ledelsen skal svare på til dialogmødet “Ordet er frit – live”. Dagens Medicin har snakket med en tillidsrepræsentant og formanden for Overlægerådet, der har givet deres bud på, hvilke spørgsmål ledelsen vil blive stillet i dag. »Der er først og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind