Spareplan vil skubbe læger væk fra Aarhus Universitetshospital De fleste afdelinger på Aarhus Universitetshospital bliver ramt af spareplan, der skrotter 180 stillinger, heraf 14 lægestillinger. Den største bekymring er, at utilfredse og pressede læger vil søge væk, siger Overlægerådsformand.

En spareplan på Aarhus Universitetshospital betyder, at 180 stillinger bliver skåret væk fra det økonomisk trængte hospital. Det oplyser Region Midtjylland i dag i en pressemeddelelse, men som Dagens Medicin allerede i går kunne fortælle. På stort set alle afdelinger vil det betyde “stillingsreduktioner”, eller at ledige stillinger ikke bliver besat. Aarhus Universitetshospital skal i 2019 spare for 150 mio. kr., og hospitalsledelsen har vurderet, at der blandt forslagene fra afdelingsledelserne er sparetiltag for 109 mio. kr., som kan gennemføres...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind